Preview Mode Links will not work in preview mode

De Golfpodcast

Apr 30, 2019

We kijken terug op de officiĆ«le start van de Challenge Tour en we hebben het met Daan Slooter over de komst van Sergio Garcia naar Nederland.Natuurlijk een update van de hoofdklasse golf. Oh, .. en we geven ook nog tips voor golffilms en docu's.

 


Apr 24, 2019

In deze uitzending bellen we met Daan Huizing, de winnaar van het Jordan Mixed Open, hebben we een uitgebreide update van de hoofdklasse golf, en praten we het over het mysterie van Anne van Dam op Hawaii.


Apr 16, 2019

We kijken in deze uitzending natuurlijk uitgebreid terug op de historische winst van Tiger Woods in de Masters van afgelopen week met speciale gast: Jan Kees van der Velden.


Apr 9, 2019

Deze uitzending staat geheel in het teken van The Masters met onder andere Reinier Saxton, Joost Luiten, Robert Jan Derksen en Daan Slooter.

 


Apr 3, 2019

We kijken in deze uitzending terug op het WK Matchplay van afgelopen week en we hebben het over start van de amateur competitie in Nederland. Ook bellen met Joost Luiten over zijn net niet deelname aan het WK Matchplay en zijn deelname deze week aan het PGA tournooi in Texas, het Valero Open.