Preview Mode Links will not work in preview mode

De Golfpodcast

Nov 27, 2019

In deze aflevering kijken we terug op de finale van de Europese Tour, De Dubai dubbel van Jon Rahm, spreken we met Will Besseling over zijn ervaringen van het afgelopen jaar en blikken we uitgebreid terug met Joost Luiten op het golfjaar 2019.

 


Nov 21, 2019

In deze aflevering blikken we terug op de bloedstollende ontknoping van de Qualifiying school, bellen we met de Lars van Meijel, spreken we met Robert Jan Derksen en Reinier Saxton over het fenomeen Q-school en hebben we een bijzondere winnaar in Mexico.

 


Nov 13, 2019

In deze aflevering kijken we uitgebreid terug op Grand Final op Mallorca, krijgen we volgend seizoen meer Nederlanders op de European Tour? spreken we met Joost Luiten over zijn tournooi in Turkije en hebben we weer een bijzondere diskwalificatie op de Tour.

 


Nov 6, 2019

In deze aflevering blikken we uitgebreid vooruit op het laatste tournooi van de challenge tour deze week in Spanje met daarin maar liefst 4 Nederlandse kanshebbers, kijken we terug op het World Golf Championship tournooi in Shanghai, bellen we met Dewi Weber en maken we de top 10 bekend van de aardigste golfers op de...