Preview Mode Links will not work in preview mode

De Golfpodcast

Sep 29, 2020

In deze aflevering: Goede resultaten van de Nederlanders op de verschillende Tours over de hele wereld, een 16 miljoen dollar rechtszaak tegen Tony Finau, onthullen we de pizza voorkeuren van Rory McIlroy en natuurlijk het allerlaatste golfnieuws.


Sep 23, 2020

In deze aflevering kijken we terug op het US Open bij de mannen met een indrukwekkende winnaar, hadden de Nederlandse topgolfers geen goede week en natuurlijk het allerlaatste golfnieuws.


Sep 16, 2020

In deze aflevering: Kijken we terug op het tweede major van het jaar voor de vrouwen, speelden De Nederlandse mannen in Portugal en op het ELTK, blikken we vooruit op het US Open en natuurlijk het allerlaatste golfnieuws.


Sep 9, 2020

In deze aflevering: Een knappe derde plaats voorWill Besseling in Spanje, de voorspelbare ontknoping van de FedEx Cup, wie wordt de PGA speler en rookie van het jaar en natuurlijk het allerlaatste golfnieuws.


Sep 2, 2020

In deze aflevering: De laatste ronde van de UK Swing met een hele goede Darius van Driel, keken we naar een fantastische putdemonstratie van de nummers 1 en 2 van de wereld en natuurlijk het allerlaatste golfnieuws.