Preview Mode Links will not work in preview mode

De Golfpodcast

Jun 30, 2021

We zijn te gast op de Rosendaelsche waar de Ladies European Tour neergestreken is, we hebben het natuurlijk over Anne van Dam en de eerste major titel van Nelly Korda. Hoe deden de mannen het in Duitsland, een oneindige playoff op de PGA en natuurlijk het allerlaatste nieuws.


Jun 23, 2021

In deze aflevering hebben we het natuurlijk over Jon Rahm, de winnaar van de US Open, Louis Oosthuizen die weer eens tweede werd en wat gebeurde er met Bryson op de backnine? Verder aandacht voor Anne van Dam, hebben we nieuws over het Dutch Open en over het LET evenement volgende week op de Rosendaelsche.


Jun 18, 2021

In deze aflevering spreken we met golf fitness specialiste Liesbeth Pauwels.Van warming-up tot het dragen van je tas en van blessurepreventie tot yoga. Alles komt voorbij in dit half uurtje met Liesbeth Pauwels.


Jun 16, 2021

Was het Mixed Open in Zweden een succes? Garrick Higgo wint ook 'gewoon' op de PGA, natuurlijk beschouwen we voor op het US Open en nog veel meer ...


Jun 9, 2021

We bellen met Darius van Driel over zijn mooie tweede plek in Hamburg. Ook spreken we met Robbie van West die de overwinning voor het grijpen had op de Challenge Tour, maar op de laatste 3 holes ging het mis. Het US Open bij de vrouwen kende een verassende winnares en wat is het toch tussen Dechambeau en Koepka?