Preview Mode Links will not work in preview mode

De Golfpodcast

Aug 31, 2021

In deze aflevering maken we onze Ryder Cup picks bekend, blikken we terug op de toernooien op the Dutch en Crans Montana en natuurlijk staan we uitgebreid stil bij misschien wel de beste playoff in de geschiedenis van de PGA. Ook een voorbeschouwing op de Solheim Cup en de ontknoping van de FedEx Cup.


Aug 26, 2021

Een extra aflevering die geheel in het teken staat van de B-NL Challenge die deze week op The Dutch gespeeld wordt. We spreken met bondscoach Maarten Lafeber en een van de kanshebbers deze week; Daan Huizing.


Aug 24, 2021

In deze aflevering kijken we terug op het laatste major van het jaar bij de vrouwen, de rentree van Joost Luiten in Tsjechiƫ, de meer dan verdiende overwinning van Tony Finau en natuurlijk het allerlaatste golfnieuws.


Aug 18, 2021

Weer terug van vakantie. In Aflevering 119 blikken we terug op de Olympische Spelen, wie waren de winnaars en de verliezers. De Europese Tour verkeert in zwaar weer, hoe ziet de toekomst eruit? Joost Luiten maakt in ieder geval zijn rentree deze week in Tsjechiƫ. Pasqualle Coffa deed het heel goed op het Schots...