Preview Mode Links will not work in preview mode

De Golfpodcast

Sep 29, 2021

In deze aflevering natuurlijk een zeer uitgebreide terugblik op de Ryder Cup. Verder aandacht voor Anne van Dam, Daan Huizing, de ontknoping van de Nederlandse competitie en nog veel meer ...


Sep 22, 2021

In deze aflevering blikken we natuurlijk uitgebreid terug op het Dutch Open op Bernardus Golf, hebben we goed nieuws over Anne van Dam, bellen we met Darius van Driel, hebben we voorpret over de Ryder Cup en staan we stil bij het afscheid van Maarten Lafeber van de topsport.


Sep 15, 2021

Aflevering 125 staat geheel in het teken van het Dutch Open. Joost Luiten, Darius van Driel, Lars van Meijel, Daan Huizing, Wil Besseling, Andrew 'Beef' Johnston, Johannes Veerman, Maarten Lafeber, Daan Slooter en nog veel meer over het Dutch Open.


Sep 14, 2021

Deze week 2 afleveringen van de podcast. In deze aflevering (op dinsdag dit keer) blikken we terug op het BMW PGA Championship op Wentworth met een mooie winnaar en een goede Luiten. Verder aandacht voor de selecties van de Ryder Cup en natuurlijk alvast een voorbeschouwing op het Dutch Open. Later deze week...


Sep 8, 2021

In deze aflevering staan we uitgebreid stil bij de sensationele overwinning van Europa in de Solheim Cup. En was er natuurlijk een controverse over een bal die al dan niet in de hole zou zijn gerold. Verder Camtley, Rahm en de gebroeders Hojgaard. Luisteren dus.