Preview Mode Links will not work in preview mode

De Golfpodcast

May 18, 2022

In deze aflevering blikken we terug op het Soudal Open met de matige prestaties van de Nederlanders en hebben we het over het 14 jarige talent uit Oekraïne/België dat wel de cut haalde. Verder natuurlijk een uitgebreide voorbeschouwing op het tweede major van het jaar bij de mannen, het PGA Championship op Southern...


May 11, 2022

Natuurlijk bellen we even met Koen Kouwenaar die een knappe overwinning heeft geboekt op de Alps Tour. Het is alweer de tweede Nederlandse overwinning op een rij, want vorige week won Dario Antonisse op de Pro Golf Tour, natuurlijk wilden we ook zijn verhaal even horen. Verder alles over de DP World Tour, de PGA,...


May 4, 2022

Dit is een muziekspecial aflevering. Welk nummer hoor bij welke Nederlandse golfer? Natuurlijk blikken we terug opa de verschillende toernooien met daarin een mooie top10 voor Besseling (welk nummer hoor bij hem?), het laatste nieuws en nog veel meer.


Apr 27, 2022

In deze aflevering hebben we het over de goede week van Dewi Weber op de LPGA Tour, de teleurstellende prestaties van de mannen in Spanje, het laatste nieuws en nog veel meer.


Apr 20, 2022

In deze aflevering blikken we terug op de overwinning van de Golden Boy in Hilton Head, kijken we de prestaties van de Nederlandse dames op de LPGA Tour, bespreken we het laatste nieuws en hebben het uitgebreid over equipement met speciale gast Foeke Collet.