Preview Mode Links will not work in preview mode

De Golfpodcast

Mar 22, 2023

In aflevering 200 hebben we het over de Albatros van Mr. Albatros, Ajax en Feyenoord, de slangenkuil, het menu van de Scheff en wie is nu de best betaalde sporter aller tijden..?


Mar 15, 2023

Gedeeltelijk vanuit Amsterdam en Barcelona bespreken we de week met oa de accountant en zijn winst bij The Players, wat was er aan de hand met Wil Besseling, de bijna top10 van van Driel. De LET vrouwen komen aan bod en nog veel meer...


Mar 6, 2023

We zijn weer eens op locatie. Vanaf Bernardus Golf bespreken wij de afgelopen week en schuiven Joost Luiten en toernooidirectuer van het KLM Open, Daan Slooter, aan. Natuurlijk hebben het over de goede prestaties van Joost in India en Thailand, zijn toekomst, het KLM Open, wie spelen er en wat kunnen we verwachten. Ook...


Feb 22, 2023

Wat een week was het weer. Waar moeten we beginnen? Joost Luiten wordt heel knap 3e in Thailand, Tiger is weer terug, tampongate, het prachtige gevecht tussen Homa en Rahm, de nieuwe nummer 1 van de wereld en als klap op de vuurpijl; Thomas Pieters naar LIV. Ga er dus maar even voor ziten.


Feb 15, 2023

Natuurlijk hebben we het over het fenomeen Ockie, maar ook over de Nederlanders, het gevecht om de eerste plaats op de wereldranglijst, wat deed Nick Taylor eigenlijk in Phoenix en nog veel meer.