Preview Mode Links will not work in preview mode

De golfpodcast

Nov 13, 2019

In deze aflevering kijken we uitgebreid terug op Grand Final op Mallorca, krijgen we volgend seizoen meer Nederlanders op de European Tour? spreken we met Joost Luiten over zijn tournooi in Turkije en hebben we weer een bijzondere diskwalificatie op de Tour.

 


Nov 6, 2019

In deze aflevering blikken we uitgebreid vooruit op het laatste tournooi van de challenge tour deze week in Spanje met daarin maar liefst 4 Nederlandse kanshebbers, kijken we terug op het World Golf Championship tournooi in Shanghai, bellen we met Dewi Weber en maken we de top 10 bekend van de aardigste golfers op de...


Oct 30, 2019

In deze aflevering: 
Tiger Woods evenaart historisch record in Japan, nog 4 Nederlanders in de race voor een kaart op de Europese Tour en wat kun je thuis doen in de winter aan verbetering van je golfspel.


Oct 23, 2019

In deze aflevering: Hoe staan de Nederlanders ervoor op de Challenge Tour?, Waarom Moest Joost Luiten rechtsomkeert maken in Parijs, bellen met met referee Ingeborg Slikker over drie wonderlijke straffen dit weekend  en hebben we weer een tip van onze sportpsycholoog Mitchell Kevenaar over omgaan met irritatie in de...


Oct 16, 2019

In deze aflevering kijken we terug op het Italiaans Open op de Europese Tour, volgen we spannende eindfase van de Challenge Tour, bespreken we een huwelijk een scheiding en een bijna scheiding in de golfwereld en bleek Thomas Pieters geïnspireerd door het nieuwe wereldrecord op de marathon.