Preview Mode Links will not work in preview mode

De Golfpodcast

Dec 25, 2019

In deze laatste extra lange aflevering van het jaar blikken we terug op het golfjaar 2019 met Gerard Louter en Robert-Jan Derksen.


Dec 18, 2019

In deze aflevering blikken we terug op de Presidents Cup van afgelopen week en maken we 10 beste golfbanen bekend van Nederland. Met bijdragen van Joost Luiten, Michiel Teeling een Jurriaan van der Vaart.


Dec 11, 2019

In deze aflevering spreken we uitgebreid met golf&fitness coach, Liesbeth Pauwels, bellen we met Daphne van Houten in Australië, kijken we terug op toernooien van afgelopen week op Mauritius en de Bahama’s en is Patrick Reed weer eens in opspraak.

 


Dec 4, 2019

In deze aflevering spreken we uitgebreid met Anne van Dam over  haar winst in Spanje afgelopen week en blikken we terug met haar op het seizoen, bellen we met Will Besseling over zijn knappe 3e plaats in Zuid Afrika en kijken we vooruit op de Presidents Cup.

 


Nov 27, 2019

In deze aflevering kijken we terug op de finale van de Europese Tour, De Dubai dubbel van Jon Rahm, spreken we met Will Besseling over zijn ervaringen van het afgelopen jaar en blikken we uitgebreid terug met Joost Luiten op het golfjaar 2019.