Preview Mode Links will not work in preview mode

De Golfpodcast

Oct 30, 2019

In deze aflevering: 
Tiger Woods evenaart historisch record in Japan, nog 4 Nederlanders in de race voor een kaart op de Europese Tour en wat kun je thuis doen in de winter aan verbetering van je golfspel.


Oct 23, 2019

In deze aflevering: Hoe staan de Nederlanders ervoor op de Challenge Tour?, Waarom Moest Joost Luiten rechtsomkeert maken in Parijs, bellen met met referee Ingeborg Slikker over drie wonderlijke straffen dit weekend  en hebben we weer een tip van onze sportpsycholoog Mitchell Kevenaar over omgaan met irritatie in de...


Oct 16, 2019

In deze aflevering kijken we terug op het Italiaans Open op de Europese Tour, volgen we spannende eindfase van de Challenge Tour, bespreken we een huwelijk een scheiding en een bijna scheiding in de golfwereld en bleek Thomas Pieters geïnspireerd door het nieuwe wereldrecord op de marathon.

 


Oct 9, 2019

In deze aflevering kijken we terug op het Spaans Open op de Europese Tour, bellen we met Joost Luiten en Robbie van West, volgen we de spannende eindfase van de Challenge Tour, bespreken we een geheel nieuwe spelvorm en kijken we alvast vooruit naar de Ryder Cup van volgend jaar.

 


Oct 2, 2019

In deze aflevering kijken we terug op het Alfred Dunhill Links Championship waar 4 Nederlanders speelden, bellen we met Lars van Meijel, winnaar op de Challenge Tour afgelopen zondag in Frankrijk, hebben we weer een tip van onze mental golfcoach, Mitchell Kevenaar en wat was er toch met die illegale drivers op de PGA...