Preview Mode Links will not work in preview mode

De Golfpodcast

Mar 29, 2022

Speelt 'ie op de Masters of niet? Dat is de vraag die de golfwereld op dit moment bezighoudt. Natuurlijk hebben wij het erover. Verder gaat het over het 'WK' Matchplay, de nieuwe nummer 1 van de wereld, de Nederlanders en natuurlijk het laatste nieuws.


Mar 23, 2022

In deze aflevering hebben we het natuurlijk over het Steyn Palazzo, de top 10 plaatsen van Luiten en van Dam. We blikken vooruit op het WK Matchplay, het laastte nieuws en nog veel meer ..


Mar 16, 2022

In deze aflevering blikken we uitgebreid terug op de knotsgekke editie van The Players en hebben we nieuws over Joost Luiten. Verder aandacht voor Tiger, Nelly, Darius en gaan de Denen nu ook al bij de vrouwen winnen.


Mar 9, 2022

In deze 150e aflevering blikken we terug op DP World Toernooi in Kenia, wint Scottie Scheffler weer een toernooi, is Jin Young Ko lekker op dreef en maken we de winnaars bekend van de Golfpodcast Cup 2022.


Mar 2, 2022

In deze aflevering gaan we natuurlijk uitgebreid in op de verklaring van Phil en de reactie van de Saudi's. De ruggengraatloze sponsors van Phil wisten niet hoe snel ze moesten weglopen van de man die zoveel betekent heeft voor het golf en die waarschijnlijk ook heel veel geld voor ze verdiend heeft. Bah, stelletje...