Preview Mode Links will not work in preview mode

De golfpodcast

Jun 19, 2019

In deze aflevering blikken we natuurlijk terug op het op het US Open van afgelopen week op Pebble Beach, bellen we met de Nederlands kampioen tweezijdig golf en geeft Mitchell Kevenaar tips om je concentratie in de baan vast te houden.

 


Jun 12, 2019

In deze aflevering blikken we terug op het golf van de afgelopen week met Nederlands succes van Myrthe Eikenaar en kijken we uitgebreid vooruit op het US Open van komende week op Pebble Beach met Maarten Lafeber, Gerard Louter en Jurriaan van der Vaart.


Jun 4, 2019

In deze aflevering spreken we met speciale gast Joost Luiten over van alles en nog wat, blikken we natuurlijk terug op de Belgian Knockout met een prachtige tweede plek van Darius van Driel. Besteden we aandacht aan de Nederlands kampioenen strokeplay en spreken we met tournooidirecteur van het KLM Open,...


May 29, 2019

In deze aflevering blikken we terug op de ontknoping van de hoofdklasse bij de mannen en de vrouwen. Kijken we vooruit op het Belgian Knock Out dat donderdag begin en een heel bijzonder cadeau van een golfer aan zijn caddie.


May 22, 2019

[Excuses voor de audio hickups in de eerste 5 minuten van de uitzending].
In deze aflevering blikken we terug op het tweede major van het Jaar het US PGA Championship en praten we uitgebreid met Marloes Olling van golfvrouw.nl.