Preview Mode Links will not work in preview mode

De Golfpodcast

Sep 25, 2019

In deze aflevering kijken we uitgebreid terug op het BMW PGA Championship in Engeland, bespreken we het wisselende succes voor Nederlanders in de verschillende internationale toernooien, bellen we met Will Besseling en wordt er zelfs in de Tweede Kamer over golf gesproken.

 


Sep 17, 2019

In deze aflevering kijken we uitgebreid terug op de 100 editie van de KLM Open met oa Joost Luiten en Will Besseling en blikken we terug op ongelooflijke overwinning van Europa in de Solheim Cup met oa Dewi-Claire Schreefel en Kim Chang.


Sep 11, 2019

In deze aflevering kijken we uitgebreid vooruit naar het grootste golfevenement voor vrouwen; de Solheim Cup, (de Ryder Cup voor vrouwen met Anne van Dam) dat vrijdag begint met speciale gast: Kim Chang.


Sep 10, 2019

In deze aflevering blikken we uitgebreid vooruit op de 100e editie van het KLM Open met Daan Slooter, Gerard Louter, Robbert Meeder, Joost Luiten, Jan Kees van der Velden en vele anderen.


Sep 3, 2019

We zijn weer terug na een heerlijke vakantiebreak. In deze aflevering blikken we terug terug op alles (nou ja heel veel in ieder geval) wat er de laatste 6 weken gebeurd is op golfgebied.